top of page
  • paytextov

Як підняти ялинку до стелі: розширюємо сферу застосування підйомника для люстр

Оновлено: 21 черв. 2023 р.


Новий рік - час появи свіжих трендових декораторських ідей на вулицях, у ТРЦ, холах бізнес-центрів та готелів. У цей час, коли всі чекають дива, дизайнер вкотре повинен опинитися на вістрі моди, втілити свою виношену ідею гарно, якісно, щоб технічно все теж вдавалося. Тут потрібен великий досвід та злагоджена робота команди однодумців. Один невпевнений крок - і авторитет професіонала може бути зруйнований. Це почуття граничної критичності та вимогливості до себе добре знайоме і нам. Тому кожне свято надихає нашу команду на пошук нових свіжих технічних рішень.


Святкові декорації в магазині під стелею
Святкові декорації потрібно підіймати і опускати декілька разів за сезон. Непомітно встановлений підйомний механізм допоможе із цим впоратись

Як от Підйомний пристрій для декорацій. У разі, коли треба, наприклад, підняти об'ємну новорічну композицію вище до стелі, та ще й зібрати її дуже акуратно, поступово піднімаючи вгору і прикрасити з усіх боків як задумано, ми пропонуємо застосувати технічну новинку: електричний портативний ліфт-підйомник. Це невеликий пристрій, який кріпиться до стелі і здатний підняти і опустити на непомітному тросі велику, гарно прибрану ялинку або іншу декоративну композицію на потрібну висоту.


Святкові композиції  під стелею в магазині яскраво освітлені
Святкові композиції яскраво освітлені - підйомник розрахований для застосування освітлювальних приладів

Гарантуємо, що гірлянди на ялинці продовжуватимуть горіти: ліфт-підйомник переміщає будь-який пристрій з електроживленням. Вага композиції може бути обмежена лише фантазією дизайнера, а ми обіцяємо якісну роботу пристрою при вазі вантажу від 15 до 5000 кг. Керувати ним може будь-яка людина за допомогою дистанційного пульта: монтувати, піднімати, опускати декоративні композиції або інші необхідні конструкції та механізми просто і легко.


Підйомник для екрану і проектора підняв їх на зручну висоту
Підйомник для екрану і проектора: дуже зручно, коли їми потрібно часто користуватись

Застосовувати підйомник можна не лише у свята, адже інтер'єри традиційно прикрашають кілька разів за сезон. Підйомник також зручний для того, щоб повісити екрани, дисплеї, розеткові блоки, світильники. Портативний ліфт підйомник дозволяє опустити закріплений навіть на дуже високій стелі екран або дисплей на зручну для глядача висоту. Для цього використовуються тонкі, практично непомітні сталеві троси.

блок розеток опущено згори до столу в офісі
Підйомник для блоку розеток в офісі компанії Сільпо Фуд

Цю новинку вже оцінила компанія «Сільпо Фуд» і встановила портативні підйомники у своєму новому офісі-коворкінгу для блоків електророзеток. Підйомники також успішно піднімають і опускають у потрібний момент габаритні картини в будинку іншого нашого замовника.


Портативний ліфт-підйомник створений для того, щоб зробити побут людини простіше, комфортніше і позбавити зайвих витрат. І він цілком із цим справляється!


Компанія "ПАЙТЕКС" проектує і виробляє підйомники з 2014 року. Асортимент моделей для різних потреб досить широкий. Ми готові поставити та встановити ліфт-підйомник, якщо ви його потребуєте. Звертайтесь!

bottom of page