top of page
  • paytextov

Підйомник для люстри – що це таке?

Оновлено: 21 черв. 2023 р.



Як легко опустити і підняти світильник на потрібну висоту за 1 хвилину?


Що робити, коли люстра розташована на великій висоті, в колодязі гвинтових сходів, торговому центрі, де повно людей чи залі театру з прикріпленими до підлоги кріслами? Як поміняти лампочки, що перегоріли, підтримувати чистоту, коли доступ до світильника обмежений або неможливий? Невеликий пристрій - ліфт-підйомник (лебідка) для люстри плавно і безшумно опустить світильник до потрібної висоти, а потім після проведених робіт плавно і повільно підніме його на колишнє місце до стелі. Більше не доведеться встановлювати громіздкі сходи, будівельні риштування, залучати монтажників і ризикувати цілісністю люстри та покриття підлоги. Достатньо натиснути кнопку на дистанційному пульті або настінної панелі та в будь-який час отримати до неї доступ.




Люстра надійно фіксується у верхньому та нижньому положенні механізмом підйомника. Зручну висоту над підлогою можна запрограмувати пультом. Верхнє положення світильника також можна ввести в програму, щоб не регулювати його щоразу вручну і уникнути можливого пошкодження світильника або стелі.

За допомогою пульта можна керувати підйомником з електричним приводом. Механічним можна керувати за допомогою ручки на корпусі підйомника. Вантажопідйомність обох підйомників від 5 кг до 5 т. Підйомник може бути встановлений на стелю або у приміщенні над стелею. Всі роботи, що проводяться з опущеної люстрою, абсолютно безпечні: при русі вниз її контакти розмикаються, і люстра опускається знеструмленою.

Виберіть модель ліфт-підйомника. Він стане вам незамінним помічником в обслуговування люстри і значно заощадить кошти на її обслуговуванні. Допомогти з вибором моделі, встановити та налагодити роботу допоможе компанія «Пайтекс». Подбайте про встановлення підйомника до монтажу люстри: так її набагато зручніше монтувати, підключати та обслуговувати надалі.


Наші ліфт-підйомники мають дуже широку сферу застосування. Вони піднімають та опускають світильники у будинках, квартирах, театрах, храмах, аеропортах, на складах, у виробничих цехах. Окрім люстр та світильників підйомники використовують для дисплеїв, банерів, розеткових блоків, декоративних композицій. Всі прилади, розміщені на великій висоті і які потребують регулярного обслуговування можуть бути обладнаними ліфт-підйомниками з дистанційним керуванням.




На відео представлено як збирають та монтують велику люстру. До опущеного зверху троса підйомника закріпили основу люстри і потім ярус за ярусом додають декоративні деталі. Люстра, перебуваючи внизу, при цьому знеструмлена - робітники у безпеці. Контакти люстри замкнуться і вона загориться як тільки досягне верхнього положення - так влаштована робота нашого ліфт-підйомника.


Ліфт-підйомник для люстри створений для того, щоб зробити побут людини простішим, комфортнішим і позбавити зайвих витрат. І він цілком із цим справляється! Ми готові надати та встановити ліфт-підйомник, якщо ви його потребуєте. Звертайтесь!

bottom of page